+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Květnice Отзывы

рейтинг отеля

86%
Очень хороший

by 13 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    85%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 21.5.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Группы друзей, 6.3.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemná obsluha při snídani. Bezproblémová komunikace s recepcí. Velmi pohotová komunikace s paní z rezervací.

  • Bylo velmi nepříjemné, že jsme pobyt absolvovaly i ze soboty na neděli - v restauraci se vydatně kouřilo a kouř z cigaret byl cítit při příchodu večer opravdu v celém hotelu, v chodbách i v pokoji...a to i ráno. To bylo pravdu velmi nepříjemné. K snídani jsem si objednala míchaná vejce, ve kterých byla ale oba dny nedostatečně rozmíchaná sůl, takže oba dny jsem měla některá sousta opravdu přesolená a některá ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 3.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • že dobré ubytování bylo s možností dobrého stravování, velmi dobře se vaří v restauraci....

  • mám výhrady ke sprše, sprcha by měla být jiná - jednak že člověk několikrát musel mačkat,aby ho voda spláchla z namydlení,ale dlouho trvalo než tekla teplá voda a je lepší,když sprcha se může držet v ruce než mít jí jak byla na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.11.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 25.10.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 12.3.2015

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína Berzsiová

одинокий путешественник, 3.12.2014

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Pozorný personál. Dobrá kuchyně.

  • Čistota pokoje. Pavučiny, prach. Nevyhovující vodovodní baterie v koupelně. příjemně se osprchovat a umýt si vlasy pod touto sprchou je dost náročné.

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Lubomír

одинокий путешественник, 8.6.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Kodl

одинокий путешественник, 10.12.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

одинокий путешественник, 17.10.2013

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri Novak

одинокий путешественник, 17.10.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Prijemny personal. Opravdu skvela kuchyne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

одинокий путешественник, 6.9.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Vybavení i úroveň odpovídá ceně. Byla jsem spokojená. Ubytovávám se pravidelně při každé služební cestě.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal Felix

одинокий путешественник, 11.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.