+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Květnice Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

von 13 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    83%
  • Preis-Leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 21.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Gruppe von Freunden, 6.3.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemná obsluha při snídani. Bezproblémová komunikace s recepcí. Velmi pohotová komunikace s paní z rezervací.

  • Bylo velmi nepříjemné, že jsme pobyt absolvovaly i ze soboty na neděli - v restauraci se vydatně kouřilo a kouř z cigaret byl cítit při příchodu večer opravdu v celém hotelu, v chodbách i v pokoji...a to i ráno. To bylo pravdu velmi nepříjemné. K snídani jsem si objednala míchaná vejce, ve kterých byla ale oba dny nedostatečně rozmíchaná sůl, takže oba dny jsem měla některá sousta opravdu přesolená a některá ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 3.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • že dobré ubytování bylo s možností dobrého stravování, velmi dobře se vaří v restauraci....

  • mám výhrady ke sprše, sprcha by měla být jiná - jednak že člověk několikrát musel mačkat,aby ho voda spláchla z namydlení,ale dlouho trvalo než tekla teplá voda a je lepší,když sprcha se může držet v ruce než mít jí jak byla na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 12.3.2015

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína Berzsiová

Einzelreisender, 3.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Pozorný personál. Dobrá kuchyně.

  • Čistota pokoje. Pavučiny, prach. Nevyhovující vodovodní baterie v koupelně. příjemně se osprchovat a umýt si vlasy pod touto sprchou je dost náročné.

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Lubomír

Einzelreisender, 8.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Kodl

Einzelreisender, 10.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

Einzelreisender, 17.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri Novak

Einzelreisender, 17.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Prijemny personal. Opravdu skvela kuchyne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

Einzelreisender, 6.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Vybavení i úroveň odpovídá ceně. Byla jsem spokojená. Ubytovávám se pravidelně při každé služební cestě.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal Felix

Einzelreisender, 11.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.