+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Květnice Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 13 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    83%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 21.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Gruppe von Freunden, 6.3.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemná obsluha při snídani. Bezproblémová komunikace s recepcí. Velmi pohotová komunikace s paní z rezervací.

  • Bylo velmi nepříjemné, že jsme pobyt absolvovaly i ze soboty na neděli - v restauraci se vydatně kouřilo a kouř z cigaret byl cítit při příchodu večer opravdu v celém hotelu, v chodbách i v pokoji...a to i ráno. To bylo pravdu velmi nepříjemné. K snídani jsem si objednala míchaná vejce, ve kterých byla ale oba dny nedostatečně rozmíchaná sůl, takže oba dny jsem měla některá sousta opravdu přesolená a některá ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 3.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • že dobré ubytování bylo s možností dobrého stravování, velmi dobře se vaří v restauraci....

  • mám výhrady ke sprše, sprcha by měla být jiná - jednak že člověk několikrát musel mačkat,aby ho voda spláchla z namydlení,ale dlouho trvalo než tekla teplá voda a je lepší,když sprcha se může držet v ruce než mít jí jak byla na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 10.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 25.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 12.3.2015

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína Berzsiová

Einzelreisende, 3.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Pozorný personál. Dobrá kuchyně.

  • Čistota pokoje. Pavučiny, prach. Nevyhovující vodovodní baterie v koupelně. příjemně se osprchovat a umýt si vlasy pod touto sprchou je dost náročné.

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Lubomír

Einzelreisende, 8.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Kodl

Einzelreisende, 10.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

Einzelreisende, 17.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri Novak

Einzelreisende, 17.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Prijemny personal. Opravdu skvela kuchyne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Nováková

Einzelreisende, 6.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Vybavení i úroveň odpovídá ceně. Byla jsem spokojená. Ubytovávám se pravidelně při každé služební cestě.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal Felix

Einzelreisende, 11.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.